van de sjans rottweilers
 

Bailey van de Sjans.


NRC-Jongehondendag 2014.

Keurrapport


Bailey (links) met zusje Bibi-Lotta.

Bailey en Bibi


6 augustus 2014 is de uitslag van Bailey haar heup en elleboog foto's binnen. Goed nieuws HD-A en ED-vrij.

Bailey Bailey

HD-a

ED-vrij


7 januari 2013 we zijn nu een aantal maanden verder en Bailey gaat nog steeds vooruit. Vandaag zijn er heup en elleboog foto's van Bailey gemaakt en ze was een stoer wijffie ben trots op haar en heel blij om te zien hoe goed het met haar gaat ze komt steeds meer uit haar schulpje.

Hera en Bailey Ziva, Hera, Rico en Bailey

Ziva, Hera, Rico en Bailey Rico, Hera, Ziva en Bailey

Bailey Moeder en dochter

High five mams Zusjes

Bailey Bailey


Bailey Bailey


Hier wat foto's van Bailey nu ze bij Bianca woont. Het gaat steeds beter met haar en in tegenstelling van de vorige eigenaren heeft ze het nu goed. Haar vorige baasjes hebben haar niet eens de de 12 weken enting (een zeer belangrijke enting) gegeven. Zelf was ik erg geschrokken toen ik Bailey voor het eerst terugzag. Van een vrolijk, druk en zeker hondje was ze veranderd in angstig zwaar verwaarloosd hoopje ellende. Ze was bang en volgens de vorige eigenaren was ze een bijter en zeer agressief naar andere honden. Zoals je op de foto's kan zien zijn dat gelukkig leugens want ze is gelukkig erg sociaal naar andere honden en ze woont nu bij een rottweiler teef van 4,5 jaar en een rottweiler reu van 20 maanden en het het gaat super met die 3 samen. Ondanks het feit dat ze onder de bijtwonden zat toen ze is opgehaald. Deze lichamelijke wonden helen gelukkig wel weer, maar de mentale verwaarlozing gaat iets meer tijd in beslag nemen maar ook dat komt zeker goed nu ze weer gewoon hond mag zijn. Een hond die vrolijk en vrij rond mag lopen en niet achter tralies gezet wordt. Stukje bij beetje gaat het steeds iets beter met haar en ik heb goede hoop dat het helemaal goedkomt met Bailey.


Bailey en Rico Bailey en Rico

Bailey en Rico

Bailey en Rico.


Bailey 4-9-13

Bailey 8 maanden.

Ik ben blij dat ik kan zeggen dat Bailey elke dag een beetje meer vertrouwen krijgt in ons mensen, dus het komt gelukkig wel weer goed met haar. Ze zal nog wel even tijd nodig hebben maar dat komt vast goed bij haar nieuwe baasje.


Bailey, Rico en Roxy

Bailey, Rico en Roxy.

Bailey en Spike Bailey en Spike

Bailey en Spike.


Bailey Bailey

Bailey Bailey

Bailey Bailey

Bailey

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright AJV productions 2010